L O A D I N G

”M-am dedicat constant învățării și creșterii, atât în domeniul contabilității, cât și în viața personală. Prin mentorat, îți ofer acum toată experiența și cunoștințele mele, pentru a te ajuta să crești și tu în această industrie complexă. Succesul și împlinirea vin atunci când iubești cu adevărat ceea ce faci. În lumea contabilității, detaliile contează. Disciplina constantă și atenția la detaliu m-au condus pe drumul succesului, și sunt aici pentru a te învăța cum poți aplica aceleași principii.”

Alina Maria

FUNDAMENTUL ECHILIBRULUI INTERIOR

PENTRU ANTREPRENORII CARE ÎȘI DORESC PROPRIA LOR AFACERE PROFITABILĂ

Echilibrul între viața personală și cea profesională este crucial pentru oricine aspiră la succes în afaceri. Acest succes este profund conectat cu starea ta de bine și recunoștința pe care o resimți în viața de zi cu zi. În calitate de mentor, scopul meu este să te ajut să găsești armonia între aceste aspecte ale vieții, depășindu-ți limitele și transformând obstacolele în oportunități. Te invit într-o călătorie de dezvoltare, explorând potențialul tău și îndrumându-te către crearea și creșterea afacerii tale de vis.

ALINA MARIA - Arhitectul echilibrului în afaceri

Ghidată de o înțelegere profundă a mediului de business și a felului unic în care numerele ne pot ghida către succes, îmi dedic timpul și energia pentru a cultiva echilibru, armonie și claritate în lumea afacerilor. Prin mentorat și prin partajarea experienței mele valoroase, îmi propun să îndrum oamenii în călătoria lor împlinirea personală și antreprenorii spre a construi și dezvolta firme solide și prospere. Pe această cale, îi ajut pe oameni să descopere secretul unei vieți pline de împlinire: iubirea de sine și pentru ceea ce fac zi de zi.

600 +
Clienți
30 +
Domenii
15 +
Ani Experiență
6000 +
Ore Consultanță Financiară
SKILL SET

EXPERTIZĂ

Cash Flow

Contabilitate

Juridic

Resurse Umane

Misiune

Sunt aici pentru a fi ghidul tău în labirintul antreprenoriatului și al găsirii echilibrului personal și profesional. Fiecare cifră, fiecare pas, nu reprezintă doar un număr, ci povești, vise și aspirații. Mentoratul meu se axează pe dezvoltarea holistică a fiecărui antreprenor, pornind de la bazele afacerilor, trecând prin dimensiunea vastă a business-urilor în România și ajungând până la înțelegerea profunzimii și interconectării numerelor în univers. Alături de mine, vei descoperi cum pasiunea, disciplina și atenția la detalii îți pot sculpta drumul către succes.

Viziune

Văd un viitor în care lumea afacerilor transcende granițele simplelor cifre și devine o artă, o formă de expresie a echilibrului și armoniei în afaceri. În viitorul apropiat, aspir să îmbin cunoștințele de numerologie cu cele de business, creând astfel un pod între lumea palpabilă a afacerilor și cea spirituală a energiilor. Viziunea mea este aceea de a contribui la nașterea unei generații de antreprenori care să privească dincolo de hârtii și să găsească esența și vibrația din spatele fiecărei tranzacții.

MAGAZIN

PRODUSE ANTREPRENORIALE

”Manifestă Recunoștința” pentru a reduce stresul, a-ți crește nivelul de fericire și satisfacție personală, a-ți îmbunătăți relațiile cu ceilalți și a-ți sculpta o realitate de succes.

”Claritate și acte în ordine pentru antreprenori” te ajută să fii mereu conform legii cu actele și toate informațiile contabile vitale pentru bunul mers al firmei tale.

”Cum să întocmești un cash flow” este cursul care îți arată și te sprijină să gestionezi mai bine finanțele firmei tale atât pentru echilibru, cât și pentru dezvoltare.

Obține echilibrul personal și succesul autentic în afaceri, cu 𝐎𝐟𝐞𝐫𝐭𝐚 𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐚̆ pe care ți-o ofer pentru achiziționarea instrumentelor din secțiunea Store a acestui site!

Alege produsele care se potrivesc propriei călătorii personale și de business și, la finalizarea coșului de cumpărături se aplică automat una dintre următoarele reduceri:

- la achiziționarea a 2 produse, beneficiezi de 20% Discount
- la achiziționarea a 3 produse, beneficiezi de 30% Discount
- la achiziționarea a 4 produse, beneficiezi de 40% Discount
- la achiziționarea a 5 sau mai multe produse, beneficiezi de 50% Discount

ÎNCÂNTATĂ DE CUNOȘTINȚĂ!

ALINA MARIA

DESPRE MINE

Echilibrul între cifre reflectă echilibrul din interiorul tău.

Sunt Alina Maria, nu doar expert contabil sau autor al cărții ”Claritate și acte în ordine pentru antreprenori”, ci și promotoarea unei viziuni holistice în viețile personale și mai ales în lumea afacerilor. 

Ca CEO dezvoltator al ACHR Group, am cultivat și înfăptuit o abordare integrată, care îmbină rigurozitatea contabilității cu sensibilitatea față de nevoile fiecărui client. Cu un portofoliu divers, care adună peste 600 de clienți din domenii variate, am demonstrat că succesul în afaceri nu este doar despre cifre, ci și despre înțelegerea esenței și vibrației fiecărei companii.

De exemplu, când vorbim despre cashflow, ne referim nu doar la mișcarea financiară, ci și la fluxul energetic care definește sănătatea și vitalitatea unei organizații.

Misiunea mea transcende granițele unei simple profesii. Mă străduiesc să creez un spațiu unde oricinei se poate reconecta cu esența lor și a profesiei lor, să descopere echilibrul perfect între profit și pasiune, între rațiune și inimă. Totul prin arta de a echilibra nu doar actele, ci și visele, aspirațiile, obiectivele și rezultatele relevante. Dacă ești gata să îmbrățișezi o nouă paradigmă în viață și afaceri, te invit să pășești alături de mine în această călătorie de descoperire și transformare. Dacă ești gata să îmbrățișezi o nouă paradigmă în contabilitate pentru a-ți deschide propria afacere, te invit să pășești alături de mine în această călătorie de descoperire și transformare.

Valori

Echilibru

Consider că succesul unei afaceri se bazează pe echilibrul dintre viața personală și cea profesională, creând astfel un fundament solid pentru dezvoltare și prosperitate.

Recunoștință

Cultiv o atitudine de recunoștință, fiind conștientă că fiecare experiență ne formează și ne îndrumă pe drumul spre succes, așa cum ni-l definim fiecare dintre noi.

Pasiune pentru Profesie

Cred cu tărie că secretul unei vieți împlinite constă în a iubi ceea ce faci, și încurajez acest principiu în fiecare aspect al mentoratului meu.

Evoluție Continuă

Mă dedic creșterii și învățării continue, îmbogățindu-mi continuu perspectiva și îmbunătățindu-mi serviciile.

Calitate și Excelență

Promovez standarde ridicate în tot ceea ce fac, oferind servicii de calitate și urmărind excelența în fiecare detaliu.

Abordare Holistică

Pentru a merge dincolo de cifre, privind afacerea ca pe un organism viu în care fiecare element este interconectat.

MENTORAT

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ

Dacă te regăsești într-una din următoarele situații, poți alege oricare produs din Magazin sau mă poți contacta pentru soluții și consultanță personalizată:

Antreprenor, îți dorești propria firmă

Antreprenor, îți dorești claritate pentru creștere

Ai nevoie de echilibru personal și profesional

Vrei să experimentezi recunoștința, transformarea, dezvoltarea

Echilibrul dintre muncă și pasiune, dintre disciplină și creativitate, ne definește traiectoria


Dacă aspiri să atingi vârful excelenței, să îți deschizi propria firmă de contabilitate și să oferi servicii impecabile, atunci ai nevoie de standarde ridicate. Și aici nu vorbim doar despre calitatea serviciilor în sine, ci și despre integritate, dedicare și iubirea pentru ceea ce faci.

Sunt recunoscătoare pentru fiecare lecție, fiecare provocare și fiecare succes. Pentru că acestea m-au modelat, m-au învățat și m-au crescut. Și sunt aici pentru a te ajuta să faci la fel. Să îți transformi visul în realitate, să te disciplinezi, să îți pui atenția la detaliu și să descoperi pasiunea în fiecare cifră.

START PRODUSUL

POTRIVIT PENTRU TINE!

Găsește echilibrul și resursele necesare pentru o dezvoltare personală și profesională completă!

Alina Potorac

MENTORI ȘI PRIETENI

Dan Luca și Alina Potorac
Dan Luca
Monica Ion și Alina Potorac
Monica Ion
Mihai Stanca și Alina Potorac
Mihai Stanca
Irina Mihaela Vasilescu și Alina Potorac
Irina Mihaela Vasilescu
Testimoniale

PĂRERILE CLIENȚILOR

”Cum să întocmești un cash flow” este genul de lucru pe care orice antreprenor ar trebui să îl facă, deosebit de util. Fără cash flow într-un business e ca și cum ai conduce cu geamurile murdare, nu prea vezi ce-i în față, este greu să iei decizii bune și să te orientezi în spațiu.Recomand cu încredere!”

DAN

”Cartea Alinei nu este doar o carte de specialitate, așa cum te-ai aștepta, ci mai degrabă un adevărat instrument practic și util, exact când ai mai mare nevoie de el. Indiferent dacă ești antreprenor cu experiență sau te afli la început de drum, îți recomand cartea ”Claritate și acte în ordine pentru antreprenori”!”

BOGDAN PANAIT
Fondator Lexdata

””Claritate și acte în ordine pentru antreprenori” este una dintre cele mai bune cărți pe care le-am citit în 2020. Are detalii esențiale pentru a fi pe înțelesul tuturor, cu exemple și foarte bine structurată. N-am putut să o las din mână și am citit-o într-o zi.”

GINA MARGASIU
Antreprenor, Casa Hygge Consulting

”O recomand cu drag pe Alina. Este foarte amabilă, profi iar informațiile prezentate în ședințele cu ea sunt foarte explicite și utile. Per total m-a făcut să fiu mai conștientă de unele aspecte financiare pe care le ignoram și să fiu mult mai organizată în ceea ce privește atingerea obiectivelor financiare. Consider că are un nivel profesional foarte ridicat și experiență mai mult decât suficientă pentru a răspunde oricărei cerințe pe domeniul financiar-contabil.”

BIANCA MITREA