L O A D I N G
DESPRE MINE

Echilibrul între cifre reflectă echilibrul din interiorul tău.

Sunt Alina Maria Corol, nu doar expert contabil sau autor al cărții ”Claritate și acte în ordine pentru antreprenori”, ci și promotoarea unei viziuni holistice în lumea afacerilor. 

Ca CEO dezvoltator al ACHR Group, am cultivat și înfăptuit o abordare integrată, care îmbină rigurozitatea contabilității cu sensibilitatea față de nevoile fiecărui client. Cu un portofoliu divers, care adună peste 200 de clienți din domenii variate, am demonstrat că succesul în afaceri nu este doar despre cifre, ci și despre înțelegerea esenței și vibrației fiecărei companii.

De exemplu, când vorbim despre cashflow, ne referim nu doar la mișcarea financiară, ci și la fluxul energetic care definește sănătatea și vitalitatea unei organizații.

Misiunea mea transcende granițele unei simple profesii. Mă străduiesc să creez un spațiu unde experții contabili se pot reconecta cu esența profesiei lor, să descopere echilibrul perfect între profit și pasiune, între rațiune și inimă. Pentru mine, contabilitatea este arta de a echilibra nu doar actele, ci și visele, aspirațiile, obiectivele și rezultatele relevante.

Dacă ești gata să îmbrățișezi o nouă paradigmă în contabilitate pentru a-ți deschide propria afacere, te invit să pășești alături de mine în această călătorie de descoperire și transformare.

200 +
Clienți
30 +
Domenii
12 +
Ani experiență
6000 +
Ore consultanță financiară
MENTORAT

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ

Dacă te regăsești într-una din următoarele situații, poți alege oricare produs din Magazin sau mă poți contacta pentru soluții și consultanță personalizată:

Expert contabil, îți dorești propria firmă de contabilitate

Antreprenor contabil, îți dorești claritate pentru creștere

Ai nevoie de echilibru personal și profesional

Vrei să experimentezi recunoștința, transformarea, dezvoltarea