L O A D I N G

Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea termenilor si conditiilor generale detaliate mai jos. In cazul in care alegeti sa vizitati site-ul si sa accesati servicille puse la dispozitie prin intermediul site-ului, va asumati cunoasterea si acceptarea in totalitate a acestor termeni si conditii

www.alinapotorac.ro, este denumirea comerciala pe care o folosim iar site-ul www.alinapotorac.ro
este detinut de Alina Potorac.

1. Ce este www.alinapotorac.ro
www.alinapotorac.ro este un site de informare si o platforma creata pentru facilitarea accesului online al publicului larg la cursuri, produse si materiale educationale pe diverse domenii de activitate. Serviciile si produsele oferite prin intermediul site-ului sunt exclusiv cele aferente domeniilor de activitate prezentate pe prima pagina site-ului.

2. Conditii pentru utilizarea site-ului
Pentru a accesa anumite parti ale continutului din site, vi se poate solicita sa furnizati anumite informatii despre dumneavoastra ca si parte din procesul de inregistrare, pentru crearea unui cont. Astfel, vi se vor putea solicita informatii precum: nume, numar de telefon, adresa de email, adresa (in situatia in care comandati un bun fizic) date necesare procesarii platilor (in situatia in care achizitionati produse/servicii contra cost).

Contul poate fi accesat pe baza de parola de acces, pe care o cunoasteti doar dumneavoastra. Sunteti pe deplin responsabil pentru pastrarea in siguranta a parolei de acces precum si a oricarei informatii privind inregistrarea, autentificarea si contul. Un cont de utilizator asigura accesul in program in favoarea unei singure persoane. Sunteti responsabil sa pastrati confidentialitatea oricaror informatii de autentificare asociate cu orice cont pe care il folositi pentru a ne accesa site-ul. In consecinta, sunteti responsabil pentru orice activitati care apar in contul dumneavoastra.

Accesarea sau incercarea de a accesa oricare continut protejat prin cont si parola si prin orice alte mijloace decat cele puse la dispozitie de site, este strict interzisa. Odata cu continuarea navigarii pe acest site consimtiti in mod expres sa nu accesati sau sa nu incercati sa accesati oricare dintre resursele noastre prin orice mijloace automate, neetice sau neconventionale.

Site-ul poate fi utilizat doar pentru accesare continut, cont personal, accesare servicii si produse existente pe site. Ne rezervam dreptul de a nu permite postarea si/sau de a sterge imediat si fara vreo notificare prealabila orice continut de pe site care are un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea sa ne aduc un prejudiciu de orice natura. Sunteti pe deplin responsabil pentru orice operatiune si/sau plata efectuata din cont prin utilizarea site-ului.

Orice activitate care perturba, intrerupe sau interfereaza cu site-ul nostru, incluzand serverele, este strict interzisa si este pedepsita conform legilor in vigoare.

Nu putem garanta utilizarea continua si neintrerupta a site-ului. Exista o mica probabilitate sa intervina erori, defectiuni atacuri cibernetice sau alte comportamente malitioase pe site sau pe servere care sa il faca indisponibil. incercam sa luam toate masurile pentru a limita si pentru a inlatura potentialele evenimente neplacute.

Incercarea de a copia, duplica, reproduce, vinde, comercializa sau revinde continutul protejat prin utilizator si parola sau orice alt continut al site-ului este strict interzis, in caz contrar ne rezervam dreptul de a lua toate masurile legale pentru stoparea acestor activitati.

3. Modalitati de plata
Plata se poate face online, cu cardul, urmand pasii de plat si instructiunile de plata oferite la efectuarea platii in functie de diversele servicii sau produse. Platile se mai pot efectua si prin transfer bancar sau ramburs (in functie de produsul dorit).

Nu suntem responsabili pentru procesarea in mod eronat a platii. Nu suntem responsabili pentru erorile inregistrate prin intermediul sistemului de plata, inclusiv, dar fara a se limita la pierderile pe care le-ati suferi utilizand sistemul de plata cu cardul.

4. Dreptul de retragere
Dreptul la retragere din contract este valabil doar pentru bunurile fizice.

Clientul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un bun fizic, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun fizic expira in termen de 14 zile de la ziua in care clientul intra in posesia fizica a bunului fizic.

Pentru a beneficia de dreptul la retragere pentru bunurile fizice este posibil sa vi se solicite furnizarea de date necesare in acest scop (cont IBAN, banca, cod swift, titular cont, alte informatii). In cazul in care nu furnizati datele solicitate, este posibil sa nu va putem returna banii.

Serviciile digitale care nu sunt livrate pe un suport material, sunt exceptate de la retragere iar odata cu primirea accesului la cont, intrati in posesia serviciilor digitale. Executarea acestora se considera efectuata iar dumneavoastra confirmati ca luati la cunostinta faptul ca va veti pierde dreptul la retragere.

5. Limitarea raspunderii
Prin achizitionare produselor, serviciilor si crearea si utilizarea Contului, va asumati raspunderea pentru mentinerea confidentialitati datelor de Cont (utilizator si parola) si pentru continutul contului.

Prin accesarea site-ului si utilizarea site-ului acceptati in mod expres si neechivoc Termenii si conditiile acestuia, comunicate in cadrul site-ului. Ulterior crearii Contului sau a cumpararii de produse sau servicii, utilizarea continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si conditiilor site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditillor Site-ului. Sunteti responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor si Conditiilor ori de cate ori utilizati site-ul.

Acceptarea Termenilor si conditillor site-ului se confirma prin bifarea casutei corespunzatoare din site, prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati.

Nu ne asumam raspunderea pentru nici un fel de pierdere (materiala, financiara, de date sau informatii) care poate sa apara direct sau indirect din cauza informatiilor incluse pe site sau a nefunctionarii sau functionarii necorespunzatoare a acestui site.

Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre dumneavoastra sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecinte de orice tip, care decurge din sau are in vreun fel legatura cu orice utilizare a site-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, cu orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare sau plata), sau executarea sau neexecutarea de catre noi sau de catre orice furnizor, chiar daca noi sau furnizorul nostru am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti.

Aceasta exonerare de raspundere se aplica oricaror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijente, sau in baza oricarei cauze de actiune.

6. Reclamatii
Orice nemultumire legata de accesarea, utilizarea, inregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuata, aspecte legate de inscrierea la evenimente si alte asemenea, ne va fi comunicata direct, utilizand sectiunea de contact a site-ului.

Clientul declara ca este de acord sa nu fac publice aceste nemultumiri (pe retelele de socializare, media, discutii la petreceri private sau in orice alta modalitate) sub rezerva suportarii daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste actiuni.

7. Proprietate intelectuala
Continutul prezentului site, inclusiv, dar fara a se limita la logo, reprezentari stilizate, simboluri, imagini, fotografii, continut texte si altele asemenea, precum si intreg continutul informatiilor cuprinse pe site si a altor programe online comercializate prin intermediul site-ului sunt proprietatea exclusiva a ACHR Group. Este nepermisa copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, indepartarea insemnelor, fotografilor, imaginilor, bucatilor de text, afisarea, vinderea, etc, a continutului, datelor, informatiilor, fotografillor sau altor informatii gasite pe site sau pe platformele/programele la care cumparati accesul prin intermediul site-ului, fara permisiunea expres acordata in scris de catre ACHR Group. Nu este permis sa transmiteti in favoarea unei terte persoane parola dvs. de acces la www.alinapotorac.ro.

Niciun Client nu dobandeste, prin utilizarea si accesarea site-ului vreun drept sau vreo licenta de utilizare a vreuneia dintre informatiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuala/ industrial asupra produselor si/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

8. Prelucrarea datelor cu caracter personal
Pentru detalii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, identitatea operatorului si alte asemenea, consultati sectiunea »Politica de confidentilitate” de pe site-ul nostru.

9. Informari prin email (newslettere)
Este posibil ca in urma inregistrarii cu adresa de email sa va trimitem materiale cu continut legat de domeniul de activitate al site-ului prin email. In cazul in care nu doriti sa primiti aceste informari si materiale va puteti dezabona in orice moment prin accesarea butonului Dezabonare din partea de jos a fiecarui Newsletter primit.

10. Forta majora
Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator — total sau partial – a oricdrei obligatii care fi revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzitoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege, din motive independente de parti

Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celelalte parti, in termen de 5 (cinci) zile, de la producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui.

11. Legea aplicabila
Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea din Romania. Orice neintelegere intervenita intre proprietarul site-ului si Client in legatura cu raporturile decurgand din utilizarea site-ului urmeaza sa fie rezolvate pe cale amiabila, iar in caz de esec, sa fie supuse instantelor competente material din Bucuresti.

12. Dispozitii finale
Acest site este detinut de catre ACHR Group, care va ofera dreptul de a accesa si utiliza site-ul sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor Termeni si conditii. Accesand si utilizand site-ul va oferiti automat si neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor si conditiilor de pe site.

ACHR Group are dreptul de a modifica Termenii si conditiile oricand, fara o notificare prealabila, postand varianta actualizata pe site. Aveti obligatia de a citi Termeni si conditiile ori de cate ori accesati site-ul. Aveti obligatia de a respecta intocmai Termenii si conditille de pe site si nu puteti pretinde necunoasterea Termenilor si conditiilor de pe site, valabili la data accesarii, utilizarii sau plasarii unei comenzi pe site.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar, partial sau in totalitate servicille puse la dispozitia clientilor prin intermediul acestui site fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Promotiile oferite de catre www.alinapotorac.ro sunt anuntate pe site. Promotiile isi incep valabilitatea in momentul activarii acestora pe site si isi inceteaza valabilitatea din momentul inactivarii acestora pe site. Promotiile nu se cumuleaza intre ele sau cu alte reduceri si sunt valabile numai in limitele si cu respectarea conditiilor de pe site.

Prezentii Termeni si conditii se completeaza cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. In cazul in care intervin contradictii intre prezentii Termeni si conditii si prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.